dilluns, 7 de desembre del 2015

Whitney Houston, la veu

Hi ha notes, músiques, cançons, que per molts anys que passin ressonen i tornen amb forma d’imatges, records i timbres de veu inesborrables, insubstituïbles per sempre més. Hi ha un moment específic de l’any 1999, que he pogut recuperar avui gràcies a Youtube, en un escenari de Nova York, al Bacon Theatre concretament, una veu de mezzosoprano feia ressonar una d’aquestes cançons. Whitney Houston entonava lI will always Love you que l’havia enlairat a l’Olimp de la fama, uns anys enrere. 




Paradoxes de la vida, el vídeo mostra entre el públic el seu ex-marit Bobby Brown i la seva única filla Bobbi Kristina. L’un la va exprimir psicològica i financerament, conduint-la fatalment al món de les drogues; l’altra va morir aquest passat estiu en circumstàncies molt semblants a les de la seva mare.

A mi personalment m’agrada recordar-la com a la digna descendent de l’estilitzada i alta raça dels massai, amb un color de veu que li permetia arribar a uns rics, potents i inigualables greus, i com a una de les més grans estrelles que han brillat i brillaran mai en el firmament.


Em va doldre molt la seva pèrdua. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada